/i/Yemek ve Giyim

Yemek ve giyim hakkında her şey
  1. 1.
    +18 -67
    Öncelikle kasap yada marketlerden 350 gram domuz baconu alıyoruz


    domuz baconu bu yanlış et almayın






    Sonra bu baconlari tavaya atiyoruz, yag falan koymuyoruz cunku kendi yaginda pismesi lazim. Kigib ateste bekliyoruz







    Yavaş yavaş yağları eriyip ufalmaya başlayacak baconlarımız, iyice kıvama gelene kadar tavada bekletiyoruz







    Bir tabagin ustune kagit havlu koyuyoruz ki yagini emsin. Ve baconlarimiz hazir.






    ···
  1. 2.
    +7 -2
    gibtir git şurdan
    ···
    1. 1.
      0
      @1 canim cekti mutlu musun aq tadi harbiden guzel beyler onyargili davranmayin cok leziz bi et
      ···
  2. 3.
    +69
    Saol panpa buzlukta bi kaç bacon vardı akşama iftara onları yaparım
    ···
    1. 1.
      +1
      Afiyet olsun
      ···
    2. 2.
      +1
      Bi de kırmızı şarap missss
      ···
    3. 3.
      0
      AHAHAHAHAHA PICLER YAAA
      ···
    4. diğerleri 1
  3. 4.
    +21
    Baconı niye ifşalıyosun?
    ···
    1. 1.
      -1
      Beakin diye okunur o mal cahil kultursuz seni
      ···
  4. 5.
    +3
    iftara yapıverem
    ···
    1. 1.
      0
      Burdur da varmı satan yer
      ···
    2. 2.
      +2
      gibsen bulamazsın Burdur'da
      ···
  5. 6.
    0
    gibERIM DOMUZU SALDIR BRAZILE
    ···
  6. 7.
    +1
    Baconu sīkeyīm
    ···
  7. 8.
    +7
    Ben baharat vs. de ekliyorum güzel oluyor. Sana da öneri... şaka lan bin. gibtir git şuradan.
    ···
    1. 1.
      -1
      Bacon baharatla güzel olmaz
      ···
  8. 9.
    +8 -1
    Anani Domuzken gibeyim oropsuuuuuu nun evladi
    ···
    1. 1.
      +1
      Entry nick uyumsuzluğu
      ···
  9. 10.
    0
    Yararlı bilgi
    ···
  10. 11.
    +6
    gibtir git iğrenç bir tak olarak gözüküyor amk bu kafir olsam yemem yine
    ···
    1. 1.
      0
      Görünüşü boşver tadı lezzetli
      ···
  11. 12.
    0
    Bacon = pastırma
    ···
    1. 1.
      0
      Doğru domuz pastırması aslında
      ···
  12. 13.
    +4
    Kafir olsam yemem amk cok yagli igrenc les gibi bi et
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeş kağıt havluya dizip birkaç dakika beklersen yağ falan kalmıyor
      ···
  13. 14.
    0
    Üzerine biraz trişin ilave edip servis edebilirsiniz
    ···
  14. 15.
    0
    bir de bunu yumurtalı yapıyorlar panpa o nasıl oluyor
    ···
    1. 1.
      -2
      Küçük parçalara doğrayıp yağ kullanmadan aynı şekilde kızart kızarmaya yakın 2 tane yumurta kır karıştır
      ···
  15. 16.
    0
    Yarrami ye amk evladı
    ···
  16. 17.
    0
    Yarram içkide haram konteyl yapımı koysa şukulardınöz
    ···
  17. 18.
    +1
    insanları kandırma oç o balık eti
    ···
  18. 19.
    0
    Domuz mu ıy aq
    ···
  19. 20.
    0
    Ve tak sosumuzu da eklemeyi ihmal etmiyoruuuz
    ···